3rd DAY ECO-ESCOLA TWELLO

 Si dilluns visitàvem Zwolle. Dimarts ens han rebut a l'escola de Twello. Ens ha cridat l'atenció tant l'estructura com la decoració interior de l'edifici, molt lligada als espais naturals.











Es tracta d'una Eco-escola, un model educatiu basat en el contacte amb la natura i els projectes que permeten formar als alumnes en iniciatives a favor de la sostenibilitat. Les accions contra el canvi climàtic són pilars fonamentals als seus currículums. Les imatges que adjuntem dels diferents espais vos donaran una idea de les seues línies de treball.








Hem començat el matí assistint a la reunió en la que els socis del projecte "Sustainable international learning comunitis"  avaluaven les accions dutes a terme fins el moment així com noves propostes per seguir endavant. Han demostrat interés per saber de les mesures implementades al nostre centre en termes de sostenibilitat així com la possibilitat de formar part del seu equip de treball.



Ha estat després de dinar quan ha començat la part més lúdica de la jornada. L'alumnat ugandès ha amenitzat amb balls i música pròpia del seu país a part de l'alumnat del centre. Ens hem atrevit a formar part de l'actuació i hem gaudit molt de l'experiència.








Un dels motius de la nostra visita a Holanda és recopilar informació sobre el projecte que du a terme Vera van Fassen entorn a la repoblació de les abelles. Ens ha mostrat espais, material i instal.lacions necessaries per poder desenvolupar-lo. Demà seguirem aprofundint en aquest apassionant tema.






Comentarios

Entradas populares de este blog

1st DAY, JUST LANDED

5th DAY SEGONA JORNADA A L'ECO-ESCOLA D'ALMELO