1st DAY, JUST LANDED

1st DAY, JUST LANDED

Avui 11 de Juny, comencem una nova experiència Erasmus a Holanda. Aquesta mobilitat naix d'un post al facebook on un centre holandés buscava socis espanyols per a cooperar i realitzar un projecte relacionat amb la sostenibilitat.

Ràpidament em vaig ficar en contacte amb ells i desprès del primer meet online, em vaig adonar que les possibilitats de treballar i col.laborar amb el centre holandés en un futur molt inmediat eren molt elevades.

Molt prompte des dels dos centres ens ficarem a pensar en possibles projectes i a contar-nos totes les inquietuds que teniem i que a més a més compartiem. De seguida vaig intuir que haviem conegut a uns socis molt especials i amb els que de segur podiem treballar molt agust. 

Dos professores del centre Holandés visitaren el nostre centre en maig i tingueren una experiència tan bona i enriquidora que de seguida ens van propossar el començar el curs vinent fent mobilitats amb alumnes. Dit i fet, calendari en mà, els alumnes holandesos vindran al nostre centre del 31 d'octubre al 3 de novembre.

Vera Van Fassen, professora d'art i biologia al centre holandés ens va explicar un projecte internacional de sostenibilitat que està duguent a terme en el seu centre amb la col.laboració de la universitat, així com d'un centre d'Uganda, Romania i Barcelona. 

De seguida ens va convidar a participar amb aquest projecte i ens va propossar anar al seu centre per vore les activitats dutes a terme i poder així conèixer als socis de Uganda, Romania i Barcelona que aquesta mateixa setmana visitaran també el centre Holandés. 

Així donçs, 2 mesos després d'aquell anunci al facebook, Sonia i jo acabem d'aterrar en la ciutat d'Amsterdam. D'ahi agafarem un tren que ens durà a Almelo, una ciutat a l'est d'Holanda i a 20 km de la frontera d'Alemania.

De segur que serà una setmana molt fructífera on dissenyarem el programa d'activitats i projectes que podràn fer els nostres alumnes tant a Carlet com a Almelo al llarg del curs 2023-24. 

Sonia explicarà i implementarà en el centre holandés el seu Projecte Interdisciplinar que ha fet al nostre centre amb els alumnes de 1r d'ESO. El projecte del reciclatge i reutilització de poals per a donar-los un altre ús, el musical.  Aquest projecte que tant a Vera i Christine els va agradar quan el van vore duguent-se a terme al nostre centre.




Comentarios

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

5th DAY SEGONA JORNADA A L'ECO-ESCOLA D'ALMELO

3rd DAY ECO-ESCOLA TWELLO